Tato směrnice je věnována tématu ochrany osobních údajů v návaznosti na platnost obecného nařízení o ochraně osobních údajů fyzických osob neboli GDPR (General Data Protection Regulation).

Obecné obchodní zásady společnosti Vaše laboratoře s.r.o. (dále jen společnost), vyjadřují náš závazek usilovat o ochranu osobních údajů našich zákazníků, dodavatelů a obchodních partnerů. Tato pravidla uvádějí, jak bude tento závazek implementován a postavení společnosti v roli správce osobních údajů.

Společnost je vázaná na místní legislativu. V oblasti ochrany osobních údajů je hlavním českým regulátorem Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).

Nařízení GDPR o ochraně osobních údajů se vztahuje na zpracování v elektronické podobě, papírové podobě, hlasové podobě.

Společnost může tato pravidla doplnit prostřednictvím dílčích zásad a upozornění, která jsou v souladu s nařízením a pravidly o ochraně osobních údajů.

Dokument ke stažení (formát PDF)

Kontakt na pověřence (DPO)
Tel: 603 575 424
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

To nejlepší
z laboratorní medicíny

Společnost MUDr. Josef Čáp, klinická biochemie s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, které provozuje moderní diagnostické laboratoře a poskytuje špičkové laboratorní služby. Je vybaveno nejmodernější technikou a v současnosti zajišťuje urgentní, rutinní i speciální laboratorní vyšetření.

Naším cílem je dlouhodobé poskytování špičkové laboratorní medicíny, udržení a budování kvalitních vztahů se spolupracujícími lékaři a zdravotnickými zařízeními.

Naše možnosti

MUDr. Josef Čáp, klinická biochemie s.r.o. se zabývají vyšetřením biologického materiálu humánního popř. animálního původu pro privátní praktické lékaře a ambulantní specialisty


Naše služby

Odběry biologického materiálu, laboratorní vyšetření, svoz materiálu, konzultační služby ...

více informací

MUDr. Josef Čáp,
klinická biochemie s.r.o.

Nádražní 1285/7, Svitavy 568 02
+420 461 533 444, 737 004 430

Společnost MUDr. Josef Čáp, klinická biochemie s.r.o. je součástí skupin laboratoří

Powered by modified Warp framework (invence - advertising/new media)